Age of Adaline Trivia Questions #Adaline

ageofadalinetrivia

I am so excited about my upcoming trip to attend the red carpet premiere for the Age of Adaline.  Read more about that here.  Anyways, for some more fun and to test your knowledge on the movie and stars try your best at these Age of Adaline trivia questions listed below.  Answers at the very bottom. 😉

1. Where was Blake Lively born?
a. L.A., California
b. New York, New York
c. Denver, Colorado
d. Boston, Massachusetts

2. Which heartthrob is Lively married to?
a. Ben Affleck
b. Ryan Gosling
c. Ryan Reynolds
d. Chris Hemsworth

3. What was Blake’s first major film role in 2005?
a. Cinderella Man
b. Fantastic Four
c. Pride and Prejudice
d. Sisterhood of the Traveling Pants

4. Which magazine did Lively first appear on in 2007?
a. Cosmopolitan
b. Seventeen
c. Teen Vogue
d. Cosmo Girl

5. Blake Lively is the spokeswoman for what cosmetic brand?
a. L’Oreal
b. Herbal Essence
c. Maybelline
d. Cover Girl

6. What day of the year did Mayor Bloomberg declare “Gossip Girl Day?”
a. Feb. 14
b. Jun. 10
c. Jan. 26
d. Mar. 23

7. In Gossip Girl, which fashion icon did the costumer designers use as inspiration for Lively’s character, Serena?
a. Audrey Hepburn
b. Madonna
c. Kate Moss
d. Twiggy

8. What is the average age of a woman in the United States?
a. 79
b. 81
c. 90
d. 101

9. At what age does the average woman get married?
a. 23
b. 27
c. 30
d. 33

10. How many people does the average woman fall in love with throughout her life span?
a. 2
b. 1
c. 8
d. 4

11. About how many calories a minute do you burn kissing?
a. 0
b. 1
c. 2
d. 3

12. Which fashion brand created Blake’s one of a kind dress for the final New Year’s scene?
a. Tom Ford
b. Prada
c. Gucci
d. Versace

13. Where was the first fashion magazine produced in 1586?
a. Brazil
b. United States
c. Germany
d. France

14. What are the four major fashion capitals of the world?
a. Los Angeles, New York, Paris, Milan
b. London, New York, Paris, Milan
c. London, Sydney, Paris, Milan
d. Los Angeles, Sydney, Rome, Milan

15. What is the average revenue generated by the fashion industry per year?
a. $20 million
b. $20 billion
c. $25 million
d. $25 billion

16. Who directed the film, Age of Adaline?
a. David Fincher
b. Joe Wright
c. Nancy Meyers
d. Lee Krieger

17. In the film, who plays Adeline’s love interest?
a. Michiel Huisman
b. Miles Teller
c. Channing Tatum
d. Dev Patel

Answer Key 1. A 2. C 3. D 4. D 5. A 6. C 7. C 8. B 9. B 10. D 11. C 12. C 13. C 14. B 15. B 16. D 17. A

Tags: ,

Related Posts

by

Sarah Ruhlman is the founder and editor of Sarah Scoop.com. Sarah is a lifestyle blogger, online influencer and television personality. Email sarah@sarahscoop.com to connect and work together.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 share